kapszulák               ez a termék webáruházunkban is megvásárolható »

 


A Juice Plus+ kapszula olyan természetes táplálék-kiegészítő, mely a legkülönfélébb zöldség- és gyümölcslevekből áll; ezekből egy kíméletes szárító eljárás során kivonják a vizet, majd vitaminokkal és ásványi anyagokkal ideális módon egészítik ki.

Az emberek elenyésző kisebbsége fogyaszt elegendő friss, nyers zöldséget és gyümölcsöt, és általában ők sem naponta. Az elkészített ételek közül sokat általában túl sokáig főznek, vagy pedig éretlenül szedik le a gyümölcsöket és a zöldségeket, így a friss és nyers zöldségekben és gyümölcsökben található értékes alkotóanyagoknak csupán töredéke marad meg.

A szárított gyümölcsléből és gyümölcsvelőből illetve szárított zöldség-léből és zöldségvelőből álló Juice Plus-t kapszulákat speciálisan ennek a problémának a megoldására fejlesztették ki.Juice Plus+ Gyümölcskeverék

Alma, narancs, ananász, vörös áfonya, valamint őszibarack levét és gyümölcsvelőjét tartalmazza. Tartalmaz továbbá egy papaya-, datolya- és szilvaporból egy zöldalga-fajból és laktobacilusból és acidofiluszból álló keveréket, melyek további fontos mikrotápanyag összetevőket tartalmaznak.Juice Plus+ Zöldségkeverék

A sárgarépa, a petrezselyem, a cékla, a brokkoli, a kelkáposzta, a fejes káposzta, valamint a spenót levét és velőjét tartalmazza. Ehhez járúl egy fokhagymából és paradicsomból, valamint zöldalgából, laktobacilusból és acidofiluszból álló keverék.

Javaslatok a Juice Plus+ alkalmazására:

Vegyen be naponta 2 gyümölcskapszulát reggelente és 2 zöldségkapszulát délután vagy koraeste lehetőleg étkezés előtt. A kapszulákhoz igyon legalább 250 ml vizet minden alkalommal. A Juice Plus+ nem hasonlítható a friss, nyers zöldségekhez és gyümölcsökhöz és nem is helyettesítheti a zöldség- és gyümölcsfogyasztást. A Juice Plus+ azonban biztosíthatja az olyan mikro-tápanyagokkal való szükséges alapellátást, mint például a másodlagos növényi anyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek stb., melyeket a táplálkozással többnyire nem tudunk fedezni.

A Juice Plus+ értékesen hozzájárul vitalitásunk fokozódásához!

   

 

 


 

Ismerje meg az illóolajok hatását!

BELÉPÉS»
 


 
» Webáruházunk
» RVB kozmetikumok
» Mezoterápia
» Ideál
» Harmonet
» Elixír
» Természetgyógyász

 

 

 
Design & Programozás