Hogyan történik a kezelés?

Minden szövettípusnak egyéni kezelésre van szüksége, ezért a szakemberek előszőr mindig állapotfelmérést végeznek, s csak utána kezdik meg az Önnek legmegfelelőbb kezelést.

Állapot - igény felmérése, kartoték kitöltése, allergiateszt.

Előkezelés: A sminktől egyéb szennyeződésektől megtisztított bőrfelületet áttörlik AROMASKIN Rosentonic-kal.

Az AROMASKIN ásványianyagporba a bőrtípusnak megfelelő AROMASKIN étérikus-olajkeverékeket belecsepeg-tetik, az illóolajokat bedolgozzák, majd AROMASKIN Aloe Vera Gél - lel pasztás állagúra keverik.

Az így kikevert pasztás állapotú maszkot felhelyezik az arcra és dekoltázsra. Legalább 20 percig, vagy kiszáradásig hatni hagyják.

Langyos vízzel lemossák, AROMASKIN Rosentonic - kal áttörlik a bőrfelületet, majd AROMASKIN Rosencreme - mel a bőrt visszanyugtatják.


Mit éreznek a kezelés alatt?

Az érzés minden bőrtípusnál és bőrérzékenység szerint különböző. A kis molekulával rendelkező éterikus olajok a bőrbe behatolnak, s belülről kifelé hatva fejtik ki jótékony hatásukat. Bizonyos illóolajok hatására észlelhetünk bőrmelegséget. Az étérikus olajok megindítják a salaktalanító, méregtelenítő normalizáló folyamatokat, új erőt adva a bőr vitális funkcióinak. Addig, amíg pirosodás, bőrpír látható, ( kb.10-15 perc bőr érzékenységtől függően), kerüljék az infraszaunázást, szaunázást, szoláriumozást és a közvetlen napfényt. Amennyiben pirosodás látható az AROMASKIN Rosencreme gondoskodik a bőr megnyugtatásáról.

FONTOS a napi folyadékbevitel (szénsavmentes víz, vagy Lapacho-tea) minimum 2 liter a salaktalanítás, méregtelenítés érdekében. A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelének hiányában az eredmény elmaradhat( száraz pettyhüdt bőr ) , a kiválasztás a vizelettel nem történhet meg, így más kiválasztó-szerven keresztül tör utat magának. Bőrtisztátlanság, fejfájás!

A kezelések gyakorisága ajánlott kúraszerűen, heti egy alkalommal. Kúra után havi egy emlékeztető kezelés ajánlott következő kúráig.

Figyelmükbe ajánljuk, hogy az emlékeztető kezelésig illetve az új kúra megkezdéséig kérjen a szakembertől AROMASKIN Rosencreme - t az Ön bőrtípusának megfelelő AROMASKIN illóolajokkal kikeverve otthoni ápolásra.


« előző rész: bemutatás           következő rész: hordozóolajok »


   

 


 

Ismerje meg az illóolajok hatását!

BELÉPÉS»
 


 
» Webáruházunk
» RVB kozmetikumok
» Mezoterápia
» Ideál
» Harmonet
» Elixír
» Természetgyógyász

 

 

 
Design & Programozás