GÉPEINK
SZEREZZE MEG INGYEN !
HATÓANYAGOK
KEZELÉSEK
SZAKMAI HÁTTÉR
BÉRLÉSI LEHETŐSÉG
KÉREM VÁLASSZON:
Mezoterápiás gépeink

Meso-Max GOLD

Meso-Max DIAMOND

Meso-Beauty


Szerezze meg INGYEN!


Hatóanyagok


Kezelések


Szakmai háttér


Bérlési lehetőség

BÉRLÉSI LEHETŐSÉG

- Bővítené szolgáltatásai körét?
- Nem szeretne fejest ugrani egy gép beruházásba
   anélkül, hogy tudná mennyire hatékony?
- Szeretné tudni vendégei mennyire igénylik az adott kezelést?

Mi szeretnénk segíteni Önnek a fenti kérdések megválaszolásában!


Bérelje ki INGYEN!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Cégünk lehetőséget nyújt, hogy 1 hónapos időtartamra bérbe vegye a Meso-Beauty elektroporációs elven működő tű nélküli mezoterápiás készülékünket.

Ajánlatunk lényege, hogy ÖN INGYENESEN megkapja egy hónapig használatra a készüléket, csupán a gép használatához szükséges hatóanyagcsomagot kell megvásárolnia 110 000 Ft+ÁFA összegben.

ÖN TEHÁT A GÉP BÉRLETÉÉRT EGY FILLÉRT SEM FIZET, MINDEN KIFIZETETT FORINTÉRT HATÓANYAGOT KAP!Mit tartalmaz a hatóanyagcsomag?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Összeállítottunk 2 hatóanyagcsomagot, egyet azoknak, akik arckezelést szeretnének elsősorban végezni, és egy másikat a testkezeléssel foglalkozóknak. Önnek azonban saját belátása szerint lehetősége van a csomag tartalmán módosítani, mindössze arra kell figyelnie, hogy a minimális 110 000 Ft+ÁFA összeghatárt el kell érnie.

Mivel eddigi tapasztalataink szerint az arckezelés a gyakoribb, ezért ezt a hatóanyagcsomagot szeretnénk kicsit közelebbről bemutatni:
A csomag tartalmaz hozzávetőlegesen 30 arckezelés elvégzéséhez szükséges hatóanyagot, melyben található FACE ANTIAGING ION serum, FACELIFT ION serum, ADNn, illetve MUSCLEBIG INTENSIVE serum. A hatóanyagokról ide kattintva szerezhet további információkat.

A fenti hatóanyagmennyiség jónéhány páciens 6 kezelésből álló kúrájához elegendő, mely után reális képet kaphat a kezelés hatékonyságáról, vendégei körében történő értékesíthetőségéről.


Felkeltettük érdeklődését?
Hívjon minket a 06 87 580 506-os telefonszámon!

® SanoVera Kft. 2009, All Rights Reserved - Balatonfüred - office@sanovera.com - Tel. 06 87 / 580 506