GÉPEINK
SZEREZZE MEG INGYEN !
HATÓANYAGOK
KEZELÉSEK
SZAKMAI HÁTTÉR
BÉRLÉSI LEHETŐSÉG
KÉREM VÁLASSZON:
Mezoterápiás gépeink

Meso-Max GOLD

Meso-Max DIAMOND

Meso-Beauty


Szerezze meg INGYEN!


Hatóanyagok


Kezelések


Szakmai háttér


Bérlési lehetőség

HATÓANYAGOK

Hatóanyagaink, mint minden valódi mezoterápiához kifejlesztett termék, analitikai tisztaságú, készítmények. Optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő, zsírbontó, vagy akár cellulit csökkentő hatóanyagokat.

Az elektroporáció hatásmechanizmusából adódóan a bőrbe juttatott anyagok sejtszinten hatnak, ezért mezoterápiás kezelésnél különösen fontos, hogy semmilyen olyan anyagot nem szabad a bőrbe juttatni, mely nem oda való. Rendkívüli jelentősége van ezért a kezelés megkezdése előtti alapos letisztításnak, valamint fertőtlenítésnek. Nem csak a kezelendő testfelületet kell azonban előkészíteni, rendkívül fontos a kezelőfejek sterilitása is. Mezoterápiás gépeinknél egy könnyen cserélhető és sterilizálható védősapka gondoskodik erről.

Az analitikai tisztaság egyúttal azt is jelenti, hogy felbontás után a hatóanyagok csupán 2 napig (hűtőben tárolva) őrzik meg minőségüket. Az ampullák hatóanyag összetételének kifejlesztésekor ezért fontos szempont volt, hogy egy-egy kezelés elvégzéséhez kevés ampullát kelljen felnyitni, illetve az ampullák mennyiségi kiszerelése olyan legyen, hogy 2-3 kezelés alkalmával elhasználhatóak legyenek.

Feltétlen előnye tehát hatóanyagkoktéljainknak, szemben a sokhelyen kapható, akár 20-25 különböző és külön kiszerelésben lévő egyedi hatóanyagokhoz képest az egyszerű használhatóság és a gazdaságos kiszerelés.
Ha például egy arckezelés elvégzéséhez 6-7 hatóanyagból kell a koktélt összeállítani és az egyébként 5ml-es ampullából 1 kezeléshez csak 0,5ml-t használ fel, akkor 2 nap alatt legalább 10 kezelést kell végeznie, hogy a hatóanyag egyrésze ne a kukában végezze.

TEKINTSE MEG HATÓANYAGAINK NÉHÁNY FŐ JELLEMZŐJÉT!
A HATÓANYAGOK KÖZÖTT AZ ELŐRE-VISSZA GOMBOKKAL LÉPHET.
® SanoVera Kft. 2009, All Rights Reserved - Balatonfüred - office@sanovera.com - Tel. 06 87 / 580 506