GÉPEINK
SZEREZZE MEG INGYEN !
HATÓANYAGOK
KEZELÉSEK
SZAKMAI HÁTTÉR
BÉRLÉSI LEHETŐSÉG
KÉREM VÁLASSZON:
Mezoterápiás gépeink

Meso-Max GOLD

Meso-Max DIAMOND

Meso-Beauty


Szerezze meg INGYEN!


Hatóanyagok


Kezelések


Szakmai háttér


Bérlési lehetőség
Szerezze meg a MESO-MAX gépet ingyen!

- Bővítené szolgáltatásai körét?
- Szeretné fejleszteni gépparkját?
- Nincs elegendő kezdőtőkéje egy nagyobb beruházáshoz?
- Fél hitelt felvenni jelen nehéz gazdasági
  körülmények között?

Amennyiben a fenti kérdésekre keresi a
megoldást ez a lényegretörő ajánlat ÖNNEK szól!


Ingyenes géphez jutás! Hogyan lehetséges ez?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Biztosan Ön is hallott már, a főként a telekommunikációs cégek által alkalmazott akcióról, amikor egy nagy értékű telefonkészüléket fillérekért megvásárolhat, cserébe vállaja, hogy az adott cég termékét (tulajdonképpen a percdíjakat) bizonyos ideig megvásárolja.

Ezt a típusú ajánlatot fejlesztettük, alakítottuk tovább, hogy a kozmetikai iparban dolgozók, vagyis ÖN is profitálhasson belőle.

Ajánlatunk lényege, hogy ÖN ingyenesen juthat egy nagy értékű, elektroporációs elven működő tű nélküli mezoterápiás géphez, csupán a gép használatához szükséges hatóanyagokat kell vásárolnia meghatározott összegben. A teljes szerződéses összeg levásárlására akár 3 év is rendelkezésére áll, így pl. arckezelések esetén havonta csupán kb. 8-10 kezelés elvégzéséhez szükséges hatóanyag mennyiséget kell vásárolnia. Amennyiben több kezelést végez, ezért több anyagot is rendel, a szerződés természetesen hamarabb teljesül és ezzel egyidejűleg a gép tulajdonjoga is hamarabb száll át Önre.

ÖN TEHÁT A GÉPÉRT EGY FILLÉRT SEM FIZET, MINDEN KIFIZETETT FORINTÉRT HATÓANYAGOT KAP!


Amit a hatóanyagokról tudni kell:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hatóanyagaink, mint minden mezoterápiához kifejlesztett és más cégek által forgalmazott termékek, analitikai tisztaságú, steril készítmények. Optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő, zsírbontó, vagy akár cellulit csökkentő hatóanyagokat.

Az analitikai tisztaság egyúttal azt is jelenti, hogy felbontás után a hatóanyagok csupán 2 napig (hűtőben tárolva) őrzik meg minőségüket. Az ampullák hatóanyag összetételének kifejlesztésekor ezért fontos szempont volt, hogy egy-egy kezelés elvégzéséhez kevés ampullát kelljen felnyitni, illetve az ampullák mennyiségi kiszerelése olyan legyen, hogy 2-3 kezelés alkalmával elhasználhatóak legyenek.

Feltétlen előnye tehát optimális hatóanyagkoktéljainknak, szemben a magyar piacon többhelyütt is kapható, akár 20-25 különböző és külön kiszerelésben lévő egyedi hatóanyagokhoz képest az egyszerű használhatóság és a gazdaságos kiszerelés.
Ha például egy arckezelés elvégzéséhez 6-7 hatóanyagból kell a koktélt összeállítani és az egyébként 5ml-es ampullából 1 kezeléshez csak 0,5ml-t használ fel, akkor 2 nap alatt legalább 10 kezelést kell végeznie, hogy a hatóanyag egyrésze ne a kukában végezze.


Ha lejárt a szerződésem továbbiakban is rendelnem kell?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Természetesen NEM! Miután a gép az Ön tulajdonába került szabadon dönthet, hogy kitől és milyen hatóanyagot vásárol. Ha továbbra is megtisztel bennünket bizalmával és tőlünk is vásárol hatóanyagokat azt már nem listaáron, hanem jelentős árkedvezménnyel kínáljuk.

Biztos, hogy jobban járok így, mintha vennék másutt egy hasonló gépet?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mi nem írunk ilyeneket: "Mezoterápiás készülékhez nálunk juthat a legkedvezőbb feltételekkel". Nem csak azért, mert versenyjogi szempontból meglehetősen aggályos, hanem mert szeretnénk, ha Ön döntené el mely feltételek a legkedvezőbbek Önnek. Amiben segíteni tudjuk döntését, hogy adunk néhány szempontot az összehasonlításhoz:

  - A mi ajánlatunkban a teljes szerződéses összeg kb. 400 arckezelés hatóanyagszükségletével egyezik meg. Nézzen körül a magyar piacon és adja össze egy hasonló elektroporáció elvén működő tű nélküli mezoterápiás gép árát, valamint a 400 arckezelés elvégzéséhez szükséges hatóanyag árát. Valószínűleg lényegesen magasabb összeget kap eredményül.

  - 250.000 forint + ÁFA befektetéssel el tudja kezdeni a kezeléseket. Ezért az összegért Ön egy hatóanyagokból összeállított kezdőcsomagot kap és a mezoterápiás gépet is kiszállítjuk szalonjába. Önnek semmilyen más induló költsége nincsen. Talál ennél jobbat?

  - Mi területvédelmet biztosítunk gépeinkhez, kölcsönös érdekünk ugyanis partnereinkkel, hogy egy adott területen csak meghatározott számú gép legyen. Biztosíték ez partnereinknek arra, hogy nem kényszerülnek elvtelen árháborúra a "szomszédban" működő ugyanolyan géppel szolgáltató konkurrensekkel, nekünk pedig a kiegyensúlyozott, szerződés szerinti anyagrendelésre.

  - Mind a hatóanyag, mind a gép egyazon spanyol cég terméke, ennek következtében a hatóanyagok ideális módon illeszkednek a tű nélküli mezoterápiás gép karakterisztikájához. A hatóanyagok fejlesztését, a kezelési tervek kialakítását a cég résztulajdonosa, Dr. Carlos Aznar szakmai vezetésével végzik. Dr. Aznar a spanyol esztétikai medicina és mezoterápia elismert képviselője, melyet a témában szerzett jónéhány diplomája, mesteri fokozata, egyesületi tagságai és publikációi is jeleznek.

Igyekeztünk a legfontosabb szempontokat felsorolni, a végső következtetés levonása azonban Önre vár! Az utóbbi másfél évben, mióta cégünk a tű nélküli mezoterápiával is foglalkozik, már több mint 100 szakember gondolta úgy magyarországon: Ez egy egyedülálló ajánlat, melyet nem szabad kihagyni!


Felkeltettük érdeklődését?
Hívjon minket a 06 87 580 506-os telefonszámon!


Tű nélküli mezoterápia

® SanoVera Kft. 2009, All Rights Reserved - Balatonfüred - office@sanovera.com - Tel. 06 87 / 580 506