GÉPEINK
SZEREZZE MEG INGYEN !
HATÓANYAGOK
KEZELÉSEK
SZAKMAI HÁTTÉR
BÉRLÉSI LEHETŐSÉG
KÉREM VÁLASSZON:
Mezoterápiás gépeink

Meso-Max GOLD

Meso-Max DIAMOND

Meso-Beauty


Szerezze meg INGYEN!


Hatóanyagok


Kezelések


Szakmai háttér


Bérlési lehetőség
Tekintse meg bemutatóinkon készült arckezelések előtte-utána fotót! Kattintson a fenti képekre!

Világújdonság a kozmetikai kezelésekben. Mezoterápia tű nélkül!

- Szeretne plasztikai műtét nélkül megszabadulni ráncaitól és zsírpárnáitól?
- Szeretné, ha zsírpárnái eltűnnének, de nem esne be az arca, és nem fogynának el keblei?

  • Fél a tű, szike okozta fájdalomtól?
  • Fél a hetekig tartó bevérzésektől?
  • Zavarná, ha 6 hétig kompressziós ruhát kellene hordania?
  • Fél a kóros hegképződéstől?

Nem kell többé félnie! Megérkezett a Nobel-díjas hatásmechanizmusra épülő, tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs gép, a Meso-Beauty.

Hol vehető igénybe a kezelés?:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amennyiben szeretné valamely kozmetikus partnerünket felkeresni, kérem hívjon minket az alábbi telefonszámon, s mi segítünk megtalálni a lakóhelyéhez legközelebb eső kozmetikát.

Amit a kezelésről tudni kell:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a subcutis-ig , legyen szó ránctalanító, vagy narancsbőrt csökkentő kezelésről.

Mezo terápia

A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty-val a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák által a hatóanyagok 90%-a, a sejteken keresztül, a mély szövetekbe és a zsírsejtekbe jut.

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, kézfej. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

mezoterápia

A testkezeléseknél vérkeringést serkentő, zsírbontó hatóanyagokat juttatunk be a subcutisba, és az ott található zsírsejtekbe. A bőrszövetek ernyedtségén javítanak, feszesítik a bőrt, illetve a striák kezelésénél, öszzehúzzák azokat, és pirosasságukat enyhítik.

A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty "koktéljaival" történő kezelés a narancsbőr és a lefogyhatatlan alkati zsírpárnák ellen veszi fel a harcot. Hatékonyságának köszönhetően sok esetben kiváltja a zsírleszívást, mivel a kezelés nem a zsírsejtek számát, hanem a méretét csökkenti, ezért súlygyarapodásnál elkerülhető a környező bőrfelület kitüremkedése, a bőr egyenletessé válik, eltűnnek a behúzódások.

A Meso-Beauty a zsírsejtek membránját megnyitva bejuttatja a hatóanyagokat, amelyek a bennük felhalmozódott zsírt vízoldékony részecskévé alakítja át, hogy természetes úton távozzanak a szervezetből. Csökken a zsírlerakódás. A koffein a zsírok felhasználásáért felelős zsírsejt receptorokra hat. A nyomelemek a megfelelő enzimek működését maximalizálják. Növekedik a mikro-keringés és nyirokműködés, a koffein hatékonyabb bőrkeringést idéz elő, ezzel segíti a lebontott zsírsavak távozását.

Nagy hatékonysággal kezelhetők: a striák (terhességi csíkok), lokális zsírpárnák, cellulit (narancsbőr), bőrmegereszkedettség, petyhüdtség.

® SanoVera Kft. 2009, All Rights Reserved - Balatonfüred - office@sanovera.com - Tel. 06 87 / 580 506