GÉPEINK
SZEREZZE MEG INGYEN !
HATÓANYAGOK
KEZELÉSEK
SZAKMAI HÁTTÉR
BÉRLÉSI LEHETŐSÉG
KÉREM VÁLASSZON:
Mezoterápiás gépeink

Meso-Max GOLD

Meso-Max DIAMOND

Meso-Beauty


Szerezze meg INGYEN!


Hatóanyagok


Kezelések


Szakmai háttér


Bérlési lehetőség

SZAKMAI HÁTTÉR

A hatóanyagaink fejlesztése, a kezelési tervek kialakítása a spanyolországi LABORATORIOS SIMILDIET-ben, Dr. Carlos Aznar szakmai vezetésével történik.

Dr. Aznar a spanyol esztétikai medicina és mezoterápia elismert képviselője, melyet a témában szerzett jónéhány diplomája, mesteri fokozata, egyesületi tagságai és publikációi is jeleznek.

További információkat az alábbi honlapokon olvashatnak:

1. Dr. Carlos Aznar személyes honlapja www.carlosaznar.com

2. Therapeutic efficacy and subchronic oral toxicity of the homeopathic preparation Metabolites® in Wistar rats.
www.metabolites.net
3. Integral anticellulite management with homeopathic mesotherapy and phytotherapy.
www.lipodistrofin.net
4. Mesotherapy in joint pathology.
www.condrodistrofin.net
5. Experimental study on the changes in some anthropometric and dynamometric parameters on a group of Bodybuilders caused by a homeopathic preparation.
www.musclebig.net

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 NOBEL DÍJAS ELJÁRÁS 1 GÉPBEN:


AZ ELEKTROPORÁCIÓ


2003-ban drámai felfedezést tett két észak-amerikai orvoskutató (Peter Agree, Roderick Mackinnon), melyért kémiai Nobel-díjban részesültek. Kimutatták a sejtmembránokban a protein és az aquagén csatornákat (aquaporin-2). A sejtmembrán csatornákat speciálisan modifikált rádióhullámokkal (elektroporációval) meg is tudták nyitni. Az elektroporáció által, 10µs-tól - 100ms-ig, mikroszkopikus nagyságú kicsiny lyukak keletkeznek a sejtmembránon, amelyek ezredmásodpercek alatt ismét bezáródnak. Így rövid időre kis csatornák keletkeznek, melyeken keresztül a hatóanyagok a bőr mély rétegeibe zárhatók. Így sejtszintű penetrációt hoztak létre nemcsak a hámban, hanem a bőr alatti mély szövetekben is.

A felfedezés forradalmasította a lokális hatóanyag-bevitelt, eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos sonoforézis, és több mint a tűs mezoterápia, hiszen az előbb említetteknél a hatóanyag bejutása biztosított, de a sejtszintű anyagfelvétel nem.

Az elektroporáció során sejtszintű anyagfelvétel valósul meg. Gyorsul a hámon, a faggyú- és a verejtékmirigyen keresztüli transzcelluláris és intercelluláris anyagvándorlás. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. A protein és aquagén csatornák megnyitását elektroporációnak nevezzük. A rádiófrekvenciás hullámok teljesen reverzibilisen kezelik a sejtmembránt, károsodást nem idéznek elő, a kezelés után a megnyílt csatornák záródnak, de a bevitt anyagok bent maradnak, és kifejtik sejtszintű hatásukat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A FÉNYTERÁPIA

A modern fényterápia alapjait Niels Ryberg Finsen dán orvos rakta le, több mint 100 évvel ezelőtt, munkájáért 1903-ban orvosi Nobel-díjat kapott. Ma már általánosan elismert gyógyászati és megelőző módszer, természetes és egyedülálló módon aktiválja az emberi szervezet öngyógyító potenciálját.

A fényterápia rendkívüli lehetőségeinek köszönhetően csökkenhet a szervezet külső megterhelése, és fokozatosan erősödik az egész immunrendszer. A több mint negyven éve folyó kutatások bebizonyították az intenzív fényterápia jótékony hatását az élő szövetekre és szervezetekre.

® SanoVera Kft. 2009, All Rights Reserved - Balatonfüred - office@sanovera.com - Tel. 06 87 / 580 506